• structură organizatorică

  (3.3.2/ISO9000)

  ansamblu de responsabilităţi, autorităţi şi relaţii dintre persoane

  NOTA 1 - în general ansamblul este ordonat. NOTA 2 - O exprimare oficială a structurii organizatorice este furnizată adesea într-un manual al calităţii sau, pentru un proiect, într-un plan al calităţii. NOTA 3 - Domeniul unei structuri organizatorice poate include interfeţe relevante cu organizaţii externe.
   
 • îmbunătăţire continuă

  (3.2.13/ISO9000)

  activitate repetată pentru a creşte abilitatea de a îndeplini cerinţe

  NOTĂ - Procesul de stabilire a obiectivelor şi de determinare a oportunităţilor de îmbunătăţire este un proces continuu care utilizează constatările auditului şi concluziile auditului, analiza datelor, analize  efectuate de management sau alte mijloace şi conduce în general la acţiuni corective sau la acţiuni preventive.
   
 • management

  (3.2.6/ISO9000)

  activităţi coordonate pentru a orienta şi a controla o organizaţie

  NOTĂ - în limba engleză, termenul management se referă uneori la persoane, adică o persoană sau un grup de persoane cu autoritate şi responsabilitate pentru conducerea şi controlul unei organizaţii. Atunci când management este util'rzat în acest sens ar trebui întotdeauna să fie utilizat cu un calificativ pentru a evita confuzia cu conceptul de management definit mai sus. De exemplu, managementul trebuie... nu este recomandat, pe când managementul de la cel mai înalt nivel trebuie... este acceptabil.
   

Elaborare site

Elaborare site 

Activitate

Pachet

Standard

Premium

Deluxe

Elaborare site

- instalare platforma, configurare si integrare materiale text si multimedia aferente site-ului

Site de prezentare cu template profesionist continand elementele de baza standard pentru un site (Home/Despre noi/Misiune/Contact)

Site de prezentare cu template profesionist continand elementede grafica realizate special pentru proiect si elemente suplimentare alese de beneficar (Home/Despre noi/Misiune/Contact + pana la 5 sectiuni suplimentare)

Site complex cu template profesionist continand elemente de grafica si multimedia realizate special pentru proiect si elemente si extensii suplimentare la alegerea bebeficiarului (Home/Despre noi/Misiune/Contact + nelimitat  sectiuni suplimentare + zona dedicata membrii cu acces controlat + forum)

Se testeaza si asigura functionalitatea pe platforme (Windows, Android, Mac), si dispozitive diverse (desktop-uri, mobile, tablete)

Rapoarte vizite lunare pentru primele 3 luni de la predare.