• manualul calităţii

  (3.7.4/ISO9000)

  document care descrie sistemul de management al calităţii al unei organizaţii.

  NOTĂ - Manualele calităţii pot drferi ca format şi nivel de detaliere pentru a se adapta mărimii şi complexităţii unei anumite organizaţii.
   
 • proces de măsurare

  (3.10.2/ISO9000)

  ansamblu de operaţii prin care se determină valoarea unei mărimi.

   
 • document

  (3.7.2/ISO9000)

  informaţie împreună cu mediul său suport

  EXEMPLU - înregistrare, specificaţie, document procedură, desen, raport, standard. NOTA 1 - Mediul poate îi hârtia, discurile magnetice, electronice sau optice pentru computer, fotografia sau mostra, sau combinaţii ale acestora. NOTA 2 - Un set de documente, de exemplu specificaţii şi înregistrări este frecvent denumit documentaţie. NOTA 3 - Unele cerinţe (de exemplu cerinţa de a fi lizibile) se refera la toate tipurile de documente, totuşi pot fi cerinţe diferite pentru specificaţii (de exemplu cerinţa de a fi controlate prin revizuiri) şi înregistrări (de exemplu cerinţa de a putea fi regăsite).
   

Elaborare site

Elaborare site 

Activitate

Pachet

Standard

Premium

Deluxe

Elaborare site

- instalare platforma, configurare si integrare materiale text si multimedia aferente site-ului

Site de prezentare cu template profesionist continand elementele de baza standard pentru un site (Home/Despre noi/Misiune/Contact)

Site de prezentare cu template profesionist continand elementede grafica realizate special pentru proiect si elemente suplimentare alese de beneficar (Home/Despre noi/Misiune/Contact + pana la 5 sectiuni suplimentare)

Site complex cu template profesionist continand elemente de grafica si multimedia realizate special pentru proiect si elemente si extensii suplimentare la alegerea bebeficiarului (Home/Despre noi/Misiune/Contact + nelimitat  sectiuni suplimentare + zona dedicata membrii cu acces controlat + forum)

Se testeaza si asigura functionalitatea pe platforme (Windows, Android, Mac), si dispozitive diverse (desktop-uri, mobile, tablete)

Rapoarte vizite lunare pentru primele 3 luni de la predare.