Contacteaza

IsoInBox
e-mail: isoinbox@gmail.com
web: www.isoinbox.ro

 

Contactati-ne pentru a obtine o oferta de consultata pentru serviciile de care aveti nevoie.

 

 

 

 • politică referitoare la calitate

  (3.2.4/ISO9000)

  intenţii si orientări generale ale unei organizaţii referitoare la calitate aşa cum sunt exprimate oficial de managementul de la cel mai înalt nivel

  NOTA 1 - În general politica referitoare la calitate este consecventă cu politica globală a organizaţiei şi furnizează un cadru pentru stabilirea obiectivelor calităţii. NOTA 2 - Principiile managementului calităţii prezentate în acest standard internaţional pot forma o bază pentru stabilirea unei politici referitoare la calitate
   
 • derogare înainte de fabricaţie

  (3.6.12/ISO9000)

  autorizare de a se abate de la cerinţele specificate iniţial pentru un produs înainte de realizare.

  NOTĂ - în general o derogare înainte de fabricaţie este dată pentru o cantitate de produse sau o perioadă de timp limitată şi pentru o anumită utilizare.
   
 • procedură

  (3.4.5/ISO9000)

  mod specificat de efectuare a unei activităţi sau a unui proces

  NOTA 1 - Procedurile pot fi documentate sau nu. NOTA 2 - Atunci când o procedură este documentată, se utilizează frecvent termenul de procedură scrisă sau de procedură documentată. Documentul care conţine o procedură poate fi denumit ca document procedură.
   

Please enter the email address associated with your User account. Your username will be emailed to the email address on file.